Wednesday, February 9, 2022

Uppsats om e waste

Uppsats om e waste



Referenser Bartholomew, Doug Detta tillvägagångssätt har ansetts vara ett av de bästa och säkraste tillvägagångssätten. Använd vår uppsatstitelgenerator för att få idéer och rekommendationer direkt. När bolagsordningen väl har... Verk som citeras Killam, Deborah. Massor, Hälsoproblemen uppstår genom katodstrålerör CTuppsats om e avfall någon enhet som kan hålla dem. Alla är ganska dyra och ger inte önskad avkastning.





Postnavigering



De måste också använda media för att göra opinionsbildning. En barriär som kunskap om påverkan har störst potential att minska för att satsningen ska nå sitt mål. Majoriteten av människor tar till att dämpa sitt elektroniska avfall till soptippar eller till och med använda jord som en papperskorg eftersom de inte känner till konsekvenserna av att delta i sådana aktiviteter. Uppsats om e waste även uppsats om e avfall bränna upp sådant avfall utan att vara medveten om de skadliga effekterna av att delta i sådana handlingar. Ta ett exempel på komponenterna i ett datormoderkort. Det är mycket troligt att de innehåller tungmetaller som kvicksilver och bly. Vetenskaplig forskning visar hur farliga dessa tungmetaller är för människors liv, särskilt när de hittar in i den mänskliga kosten UNEP, när nyckelpartner som Lower East Side Centre...


Referenser Heylighen, F. Miljöförhållanden. html Kozlan, M. Vad är e-avfall och hur kan jag bli av med det? Tips och tricks för återvinning. Politisk ekonomi för e-avfall Introduktion till e-avfall Medan utvecklade länder och västvärlden i allmänhet fortsätter att vara stolta över att tillämpa modern teknologi i sina aktiviteter, verkar vissa delar av världen förlora pga uppsats om e avfall samma utveckling i väst. Länderna i den globala norden eftersträvar modern teknik i alla möjliga avseenden. Det finns hundratusentals elektroniska avfallsprodukter som genereras från sådana sysselsättningar. De elektroniska enheterna som utvecklas i dessa länder säljs till stor del i länder med en marknad som är redo att ta emot dem. Enheterna har en begränsad livslängd.


De slutar ofta att fungera efter att deras livslängd har löpt ut. Det följer att sådana anordningar och utrustning måste kasseras. Det är denna aspekt av hanteringen av tekniska produkter som orsakar ett stort problem i vissa länder. De flesta enheterna innehåller metalldelar och giftiga beståndsdelar. Toxinerna... Bibliografi "Kapitel 5 – Miljö- och hälsorisker: Ovanlig expansion av avfallsförbränning i Kina behöver uppmärksamhet. Åtkomst 7 februari, E-Trash Det mesta av världens elektroniska skräp – särskilt gamla datorer – dumpas i tredje världens länder, vilket resulterar i allvarliga miljöproblem och sjukdomar bland invånarna.


Den stora mängden elektroniskt skräp som dumpats i kinesiska städer har skapat allvarliga hälsorisker för invånare som bor i dessa städer. Även om kinesiska myndigheter har listat Guangdongs städer Guiyu, Longtang och Dali och andra områden som landets största insamlings- och distributionscenter för elektroniskt skräp, har dessa områden nu blivit en hälsorisk. Hälsoproblemen uppstår genom katodstrålerör CTs och alla enheter som kan hålla dem. Uppsats om e waste innehåller bly och andra kemikalier som läcker ut från deponier till grundvattnet. Föroreningarna släpps ut i luften vid förbränning. Referenser Bartholomew, Doug E-Business Commentary -- PC Makers: Haul Your Own Trash, uppsats om e avfall. Industriveckan, augusti, s. Berger, Sandy Compu-Kiss, pp. Chandran, Rina Trash e-trash.


Affärslinje, 10 april, s. Markoff, John Technologys giftiga skräp skickas till fattiga länder. Silicon Valley Toxics Coalition, pp. Ledarens roll är att inspirera till vision, visa förtroende och föregå med exempel för gruppen att följa. Vår ledare kommer att behöva skapa en positiv miljö för att ge vår grupp energi för att uppnå våra mål. För att nå gemensamma konsensus kommer vår ledare att få det sista ordet efter att gruppen har diskuterat och debatterat en fråga. För att nå vårt mål kommer vi att vara mycket noggranna när vi väljer ledare. Vi kommer att välja en ledare utifrån flera egenskaper som vår ledare måste besitta och dessa egenskaper kommer att omfatta: Kommunikationsförmåga Skriftlig förmåga Förmåga att övertyga andra människor effektivt och effektivt Utbildningskvalifikation God personlighet.


med utgångspunkt från de strategier som vi kommer att använda för att välja vår ledare, är det tänkt att vår ledare kommer att hjälpa gruppen att nå ett bättre beslut. Teamwork Medan vår ledare ska hjälpa gruppen att nå ett bättre beslut... Bibliografi Naturvårdsverket. Elektronisk återanvändning och återvinning. EPA WasteWise-uppdatering. pdf Nationella forskningsrådet. Att främja vetenskapen uppsats om e avfall Klimatförändring. Nationella forskningsrådet, uppsats om e avfall. National Academies Press, Uppsats om e waste, DC, USA.


Miljöförordningar och branschpraxis för effektiv användning av resurser Den olämpliga kasseringen av elektroniskt eller så kallat "e-avfall", inklusive kontorsförbrukningsartiklar som laserskrivare och tonerkassetter för kopiatorer, utgör ett stort miljöhot. Enligt Taylor växer faktiskt "E-avfall" på deponier i tre gånger så stor takt som allmänt avfall, uppsats om e avfall. Till exempel, "Skrivarpatroner innehåller värdefulla metaller som stål, aluminium och koppar, såväl som bläck, tonerpulver, plast, gummi, kiseldioxid och skum, varav mycket kan återvinnas. Referenser Gray, Gerry. The Old Gympie Times, Taylor, Rachel. Vad är e-avfall? Vad är det som är så farligt med e-avfall? Många välmenande individer trodde att återvinning uppsats om e avfall svaret på e-avfallsproblemet.


Men varför har inte återvinning av e-avfall gett de resultat man hoppats på? E-avfall elektroniskt avfall avser de kasserade elektroniska eller elektriska apparater som är nr uppsats om e avfall används, är oönskade, fungerar inte och är föråldrade. All använd elektronik som uppsats om e avfall avsedda för återförsäljning, återanvändning, återvinning, bärgning eller kassering anses också vara e-avfall. Återvinning av e-avfall är fortfarande svaret på e-avfallsproblemet, men återvinning måste ske på ett välplanerat sätt och inte vem som helst ska få återvinna e-avfall. Återvinning av e-avfall är arbetskrävande och återvinningspersonal.., uppsats om e avfall. Teknik När forskare kommer på ny teknik för mänsklighetens välfärd i denna värld producerar de lyx.


Människornas attityd till miljön förändras på grund av att de behöver mer och mer lyx och detta gör att de förstör miljön, uppsats om e avfall, och detta gör att miljön förorenas i olika former. När mänskligheten lever lyxigt använder de ibland instrument som luftkonditionering, kylskåp och andra som släpper C. Cs i miljön leder till utarmning av ozonskiktet, uppsats om e avfall, Paul Kennard Avskogning okontrollerbar i syfte att bygga med syfte att bostad tenderar att höja innehållet i...


Referens och utbildning: Vetenskap Tania Branigan 25 november Retrieved Recycling-pogam bör inte begränsas till återanvändning av CRT-monitorer, eftersom de äger mycket troligen att hela det föråldrade beräkningssystemet till återvinningen, inte bara datorskärmar. Fördelen med integal pogam för cykling är att den tillåter användning av en mängd material som används i elektroniktillverkningen som ädla metaller, halvädla metaller och vissa elektroniska artiklar i euse. Det viktigaste inom e-avfallshanteringen är att leta efter de mest passande och kvalificerade paterna i den tekniska o paktiska lösningen. Detta problem är av det väsentliga... referens: återanvänds repareras och moderniseras; återvinns och den mest ekologiskt ofördelaktiga lösningen är helt enkelt att deponeras.


Men förverkligandet av dessa metoder möter många hinder, främst av ekonomisk karaktär. Alla av dem är ganska dyra och tar inte önskat uppsats om e avfall. Det är därför forskare och ekonomer är överens om följande: återvinning av e-avfall måste vara elektroniktillverkarnas angelägenhet, uppsats om e avfall. Slingindustrin är den mest optimala lösningen på problemet eftersom tillverkaren blir ansvarig för uppsats om e avfall återvinning av de produkter han tillverkar, uppsats om e avfall. Införandet av sådana metoder har naturligtvis negativa resultat. Eftersom den tekniska processen blir mer komplicerad och intensiv, kräver inblandning av ytterligare utrustning och anläggningar till hands med ny arbetskraft, ökar nettovärdet av produktionen och så skulle kunderna behöva betala mer för elektronik.


En annan riktning i lösningen av e-avfallsproblemet är export av e-avfall till utvecklingsländerna, där återvinningsprocessen är billigare och möjligheten för e-avfall att återanvändas, repareras och moderniseras är högre, uppsats om e avfall. Dessutom använder vissa tredje världens länder obefolkade territorier för e-avfall. Hur som helst, den här typen av lösning är inte lämplig igen, eftersom de flesta av dessa metoder på något sätt undviker lagbestämmelser i dessa länder och kan inte ha en masskaraktär. Det skapar bara ytterligare problem som skulle behöva lösas inom en snar framtid. Eftersom de flesta experter är överens om att återvinning av e-avfall måste vara problemet för tillverkare av e-produkter, måste de utveckla olika effektiva strategier och tekniker för den mest optimala lösningen av detta problem: att börja med transport av e-avfall från kund till återvinningsprocessen.


Vid denna tidpunkt måste den globala miljögemenskapen samarbeta och dela nya metoder och tillvägagångssätt för att lösa detta problem. Det avser både teknik och lagstiftningsmässig reglering av problemet. Och för att utveckla en egen strategi för e-avfallshantering måste tjänstemännen i olika länder arbeta tillsammans och anta varandras praxis som är effektiva. Länderna i Europeiska unionen hade redan tagit de första stegen för att lösa detta problem och tvingade tillverkarna att ansvara för det avfall som orsakas av deras produkter. Förenta staterna och Kanada bör börja införa dessa metoder också, om de vill uppnå ekologisk balans och säker samexistens mellan vetenskapliga och tekniska framsteg med mänsklighetens hälsa.


Tvärfunktionell teamdynamik kräver ledare som kan vara transformerande i sin förmåga att uppsats om e avfall övertygande uppdrag, mål och mål för teamen, inte bara att hantera genom åtgärdslistor och projektplaner Santa, Ferrer, Bretherton, uppsats om e avfall, Hyland,





exempel på en bra högskoleuppsats



Näringslivsstrategi och miljö 18, nr. Barrett, J.. Efterfrågestyrd är en operativ strategi. Industriförvaltning, 1 november, ,5. C Boks och en Stevels. Väsentliga perspektiv för design för miljö. Erfarenheter från elektronikbranschen. International Journal of Production Research 45, nr. Bongsug Kevin Chae. Utveckla nyckelprestandaindikatorer för leveranskedjan: ett industriperspektiv. Supply Chain Management 14, nr. Nettoeffekten av dessa trender på miljön är blandad. Enligt Kohler och Erdmann kommer den utökade användningen av IKT-applikationer i slutändan att resultera i både fördelar för miljön, såväl som några nya problem i samband med deras användning.


Enligt Lan och Thomas går det inte att undgå det faktum att informations- och kommunikationsteknologier i grunden förändrar handelns karaktär och har ett viktigt löfte för ekonomisk utveckling i framtiden. Dessa författare är dock snabba på att tillägga att det är ett komplext företag att fortsätta med dessa tekniker och att det fortfarande finns ett antal okända inblandade om hur ... Referenser Cyr, C. E-avfall inte. Plenty, Daly, J. IKT och säkerställa miljömässig hållbarhet. Kommunikationsinitiativ. I synnerhet står det att Joffe-Walts förslag att låta utvecklade länder ta ansvar för sitt eget avfall för att lösa Kinas e-avfallsproblem inte nödvändigtvis kommer att fungera.


Liu förklarar att Kina förbjöd import av e-avfall långt tillbaka i. Således kommer den fortsatta importen av e-avfall från svartmarknadshandel som drivs av Kinas rikliga, billiga och kvalificerade arbetskraft. E-avfallet skickas till Hong Kong som sedan smugglades in i Kina där lokala myndigheter är villiga att se åt andra hållet eftersom det är en så enormt lönsam verksamhet. Enligt Liu kommer utvecklade länders ansträngningar att upphöra med exporten av e-avfall bara att göra problemet värre. Till exempel skapade Europeiska unionen det europeiska direktivet om avfall från elektrisk och elektronisk utrustning i detta direktiv "håller producenterna ansvariga för att finansiera insamling, behandling, återvinning och miljövänligt bortskaffande av avfallselektronik.


Men författaren hävdar att... Bibliografi Joffe-Walt, Benjamin. Dubuque: McGraw Hill: Contemporary Learning Series. Liu, Yingling, 4 maj. Detta tillvägagångssätt har ansetts vara ett av de bästa och säkraste tillvägagångssätten. Trots detta finns det en utbredd oro för korrekt hantering av radioaktivt avfall. Nationella forskningsrådet U. Läckor och spill vid sådana anläggningar är inte särskilt ovanliga. Faktum är att lagringsanläggningen för radioaktivt avfall i ichland har rapporterat omkring 18 läckor under en period av 20 år som släpper ut cirka 1 liter radioaktivt avfall, visar hur enormt situationen är. Läckor har också rapporterats i Kentucky, delstaten New York och i Tennessee. Gyorgy, det har rapporterats att U. genererar radioaktivt PCB-avfall med mer än 5 miljoner ton per år.


Dessutom har U. Referenser Brown, Lester R; Earth Policy Institute. Earthscan, Cember, Herman. Introduktion till hälsofysik. McGraw-Hill Professional, WITE-initiativet var ett samarbetande tillvägagångssätt som byggde på industrin, staten, lokala myndigheter samt EPA:s isk eduction Engineering Laboratory med det övergripande målet att utveckla effektivare teknik för att förebygga föroreningar som kan hjälpa elektroniktillverkningsindustrin att utveckla en "crade to grave"-strategi för att hantera dessa produkter appaport. Förutom dessa tidigare ansträngningar, på senare år, har alltmer rigorösa lagar och förordningar implementerats av EPA med målet att minimera påverkan av elektronik och elektrisk utrustning på miljön har börjat göra stor skillnad i att återvinna dessa giftiga ämnen innan de någonsin har en chans att bli avfall.


Till exempel, enligt ovannämnda esource Conservation and ecovery Act, är det nu olagligt för företag i USA att helt enkelt slänga farligt avfall, inklusive elektronik och elektriska apparater, i normala sopkärl. Vikten av att återvinna datorer,... Referenser Brown, V. Elektronik, bly och deponier. Environmental Health Perspectives, 13 , Gaba, J. Att tänka om återvinning. Miljörätt, 38 4 , Gebrewold, F. Nuvarande rutiner för hantering och bortskaffande av farligt avfall bland små kvantitetsgeneratorer. Journal of Environmental Health, 57 2 , produktion och konsumtion av materiella resurser är en ofta förbisedd men mycket viktig aspekt av mänskligt liv på jorden, eftersom vi alltmer kämpar för att upprätthålla hållbarheten hos den globala befolkningen.


Naturresursernas kapital dräneras eftersom ekonomiska och politiska faktorer påverkar produktionen och konsumtionen av materiella resurser. Utvecklade länder har klarat sig mycket bättre än fattiga outvecklade länder när det gäller att gå mot att kunna uppnå hållbarhet. Två produktionsvanor relaterade till materiella resurser som kan diskuteras och som är viktiga för den globala befolkningens hållbarhet; är tillverkning av fordon för transporter och även tillverkning av elektriska apparater. Dessa två typer av materiella resurser har stor inverkan på den potentiella hållbarheten för världens befolkning.


Produktionsvanan för fordon för transport, särskilt bilar, drivs av en global ekonomi som kräver produktion av miljontals nya fordon varje år. Referenser Eljarrat, E. Bromerade flamskyddsmedel. Berlin: Springer. Mulvaney, D. Grön teknik: en guide från A-till-Ö. Thousand Oaks, Kalifornien. Amazon skulle kunna följa efter för att vara socialt ansvarig i marknadsföringen av sin Kindle fire-familj av surfplattor. Detta krav på sådant socialt ansvar har kommit ett tag för hemlighetsfulla Amazon att avslöja efterlängtad information om dess miljöefterlevnad i fallet med den nya Kindle-surfplattan. Amazon har länge varit till synes mer hemligt än CIA om företagets aspekter och Kindle har inte varit något undantag från denna regel. begäranden om denna information har upprepade gånger nekats begäranden om information om Kindle.


Exempel på detta var ett försök av Joe Hutsko från New York Times som försökte ta reda på mer Kindles koldioxidavtryck och rapporterade att "telefonsamtal och e-postmeddelanden till Amazon som frågade om materialet i den populära Kindle-enheten har hittills blivit obesvarade Godelnik , Referenser Amazon. Godelnik, R. Varför Amazon behöver ta reda på sitt koldioxidavtryck. Google, mcdonalds och amazon undviker kolavslöjande. Kaye, L. Amazon motstår påtryckningar att delta i projektet för avslöjande av koldioxidavtryck. Grönt med informationsteknologi Det har skett en motsvarande ökning av innovationer inom informationsteknologi och insikten om att företag av alla storlekar och typer måste minska sin påverkan på sin miljö genom att anta så kallade gröna metoder.


För mikroföretag med bara en eller ett fåtal anställda kan detta betyda något så enkelt som att återvinna aluminiumburkar och papper, men för större företag kan det innebära investeringar av betydande mängder resurser i förväg med förväntningen att återbetalningen på Dessa investeringar kommer att löna sig, både i termer av energibesparingar och genom en förbättrad företagsimage. För att avgöra hur företag kan dra nytta av att gå grönt i dag, ger denna artikel en genomgång av relevant litteratur för att ge en definition av att gå grönt med informationsteknologi, en analys av hur miljön påverkar miljön och en diskussion om miljön. proffsen….


Referenser Basile, T. En grön formel. PM Network, 4, Chen, A. Utvecklingsneurotoxiska ämnen i e-avfall: ett framväxande hälsoproblem. Environmental Health Perspectives, 4, Framträdande intressenters röster: Familjeföretag och antagande av grön innovation. Journal of Management and Organization, 15 3 , Morey, T. Går grönt bortom växthuset. Lantbruksutbildningen. Datorkassering Vår organisation överväger att byta ut våra datorer på grund av det faktum att de är föråldrade och utvecklingen av datordesigner. De har blivit föråldrade och därför motiverar det att de ersätts med nya koner på marknaden och i bruk. Därför kommer detta dokument att göra en plan för hur dessa datorer ska kasseras och samtidigt begränsa eventuell miljöpåverkan från datorerna när de kasseras.


Först skulle jag se till att hårddiskarna på datorerna torkas ordentligt. Detta för att säkerställa att inga personliga uppgifter om organisationen lagras i datorerna innan de kasseras. Den största oro kommer att vara om de gamla datorerna slängs med privata data som kan hamna i fel händer. Alternativt kan hårddiskarna förstöras helt genom att krossa dem. När hårddiskarna har... Referenser Meyer, J. Avfallshantering av gammal datorutrustning. htm Conjecture Corporation. Hur gör jag av med mina gamla datorer? etiken kring kasserade datorer. Diskuteras är John Stuart Mills filosofi. Svarsscenario: Jag har precis slitit ut min fjärde dator. Jag älskar en höghastighetsdator, men jag känner mig skyldig när jag köper en ny.


En ny dator är min högsta prioritet för ett köp, och jag börjar spara till en ny nästan så fort jag har köpt en. Jag vet att många människor är precis som jag. Det måste finnas skrotupplag fulla med datorer. hur är det ett sådant slöseri med hårdvara och mjukvara i datorbranschen. Ska jag försöka klara mig med mindre? Två källor används. Datorskrot Datorskräp håller verkligen på att bli ett problem för samhällen överallt. Vissa människor försöker använda dem genom att skapa konst, men det är en minimal användning av de miljontals gamla datorer man kan se utplacerade för sopgubbarna eller... Verk som citeras Bergström, Bill. 7 maj, Fackler, Martin. 1 mars, iPad -- ett grönare alternativ? Det finns mycket debatt om huruvida iPad är ett grönare alternativ än tryckta böcker.


Där vissa tror att iPad är det grönare alternativet, tror vissa fortfarande att tryckta böcker fortfarande är det bättre alternativet, särskilt när de lånas från ett offentligt bibliotek som sprider koldioxidavtrycket över ett helt samhälle. Tryckta böcker använder 8. Ipaden använder mycket mindre vid tillverkningen, men koldioxidutsläppen sprids över produktens livscykel och är inte lika lätta att beräkna på grund av hur konsumenterna använder enheten, elektroniska strömkällor och gifterna som ingår i materialen som används för att producera enhet. Slöseri med tryckta böcker härrör från överproduktion av stortryck i tillverkningen, redaktionella fel och hur konsumenter gör sig av med oönskade tryckta böcker.


Tillverkare trycker stora mängder böcker som kanske inte är allt... Bibliografi är eReaders Really Green? Book Buzz - e-läsare vs. pappersböcker. E-böckers miljöpåverkan. E-läsare, är de gröna? tätort i Tampa, Florida, och fungerar som en instrumentell fallstudie av hur en stadsort kan ta itu med problem med miljöhälsa och säkerhet. Specifikt bedömer denna studie Tampas misslyckanden och framgångar för att reglera och minska vatten-, luft- och avfallsföroreningar genom olika program. Genom kvantitativ analys av stadschefers statistik och kartläggning av befolkningens slumpmässiga urval tyder resultaten på att positiva steg har tagits genom initiativ som S. och den uppmärksamhet som ges till Tampas flodmynningar och vattenkällor för att upprätthålla hälsosamma ekosystem.


Men luftföroreningar har ännu inte åtgärdats, eftersom staten har eliminerat sina fordonsutsläppstester. Koleldande kraftverk som Big Bend bidrar också till luftföroreningar och en diskussion om vindkraftens fördelaktiga inverkan ges som en rekommendation för att ta itu med denna fråga. Fallstudie av miljöhälsa och säkerhet: Tampa, Florida Inledning Stadsområden i USA. Referenser Ackermannn, T. Vindenergiteknik och nuvarande status: en översyn. Renewable and Sustainable Energy Reviews, 4 4 : Boyle, G. Förnybar energi: Kraft för en hållbar framtid. Storbritannien: Oxford. Staden Tampa. Återvinning av fast avfall. Kvalitativ undersökning och forskningsdesign: Att välja bland. Detta ger praktiskt taget också stor utdelning för tillverkarna eftersom de fortsätter att sträva efter att behålla sina Energy STA Compliance-betyg på produkter, vilket leder till lägre kostnader för strömförsörjning, elsystemintegration och mindre produktslitage på grund av effektivare energianvändning.


Studier indikerar också att Energy STA-överensstämmelse, när den är utformad som en del av DfE-initiativen i ett PLM-system, kan ha en exceptionellt hög ackumulerande effekt också Preston. Integrering av DfE i PLM-ramverk lindrar inte bara de onödiga och ofta höga kostnaderna för bristande efterlevnad till federala och globala mandat har denna integration också visat sig minska nettomängden nya produktkomponenter som behövs, vilket ytterligare skapar högre nivåer av tillförlitlighet i produkter över tid Mascle, Zhao, Det finns många ytterligare fördelar med att integrera DfE-produktutvecklingsmetoder i bredare PLM-ramverk som tillverkare använder för att designa, lansera, hantera och avveckla produkter.


Referenser Abramovici, M. Framtida trender inom produktlivscykelhantering plm. Springer-Verlag Publishing, London, Storbritannien. Mike Adami-Sampson. Design för att uppfylla miljökrav. Styrteknik, 54 2 , Vidhi A Chaudhri. The Journal of Corporate Citizenship, 23, Deathe, A. Program för hantering av e-avfall och främjande av design för miljön: Bedömning av Kanadas bidrag. Brownfield Development Under de senaste decennierna har Kina gått igenom enorma mängder ekonomisk tillväxt. Sedan år 2000 har olika kinesiska städer sett en ökning med miljoner människor. ekonomin, har expanderat fem gånger mätt i BNP-tillväxt.


Men nationen har också upplevt utmaningar i samband med behovet av bostäder och hållbar utveckling. En möjlig strategi för att hantera dessa frågor är utveckling av brunfält. I USA har detta visat sig vara ett effektivt verktyg för att hantera stadsskada och hantera tillväxt inom en viss region. Det betyder att man tittar på specifika städer i jämförelse med varandra. När detta väl har skett kommer specifika insikter att ges om hur Kina kan hantera framtida ekonomisk utveckling. Över…. Verk som citeras "Analys, tabeller och figurer. Cox Communications Telecommunications Innovationsstatus för hållbarhetsrörelsen Telekommunikationsindustrin, med stöd av FN och International Telecommunications Union, lanserade ett formellt samarbete för att främja hållbar affärspraxis och teknologi i juni. Global e-Sustainability Initiative GeSI lanserades officiellt på World Miljödagen med visionen "att hjälpa till att förbättra den globala miljön och att förbättra mänsklig och ekonomisk utveckling, och därigenom ge ett nyckelbidrag till en global hållbar framtid" Thomsen, medlemmar implementerade olika program för att uppnå miljövänliga affärsmetoder.


Till exempel beräknade British Telecommunications att anställdas användning av ljud- och videokonferenser bidrog till att spara över en miljon ton CO2-utsläpp... För telekomindustrin är energieffektivitet bara halva ekvationen. Jakarta Post. ULE skapar hållbarhetsstandard för mobiltelefoner. com webbplats. dialogen mellan teori och praktik har förändrats sedan 60-talet. Dialog mellan teori och praxis sedan historien Jeff Koons är bland de mest kontroversiella och spännande artisterna som har dykt upp under det senaste decenniet. Liksom Marcel Duchamp och Andy Warhol före honom, är han bekymrad över omvandlingen av vardagsföremål till konst och tar postmoderna frågor som hög- och lågkultur, kontext och kommodifiering av konst som det centrala i hans verk, erger Jeff Koons, den självutnämnda "den mest skrivna konstnären i världen", som nu har rubriken på San Francisco Museum of Modern Art, har utan tvekan uppnått en viss "stjärna"-status.


Koons-fenomenet - Koons själv, hans föremål och... Bibliografi Berger, J. Sätt att se. New York: Viking Books, Burger, P. Debord, G. Skådespelets sällskap. Zone Books, Marcus, G. Läppstiftspår. Cambridge: Harvard University Press, många gånger om utrustningen inte fungerar som den ska, anses det vara bekvämare att släppa taget om den istället för att reparera den. De ofta oöverkomliga kostnaderna för reparation samt kostnaderna för delarna kan vara en orsak till det. Resultatet är ett växande problem med e-avfallshantering. De växande högarna med kasserad elektronik eller delar leder till miljöföroreningar.


Ännu viktigare, komponenterna som bly, beryllium, kadmium etc. är en hälsorisk när den lämnas oexponerad. Arbetarna på avfallsplatsen och de närliggande områdena och de boende kan utsättas för strålning från dessa cancerframkallande ämnen. Förutom strålningen finns det andra hälsorisker med att vara i nära kontakt med komponenterna från detta avfall. Vissa av dem är oförstörbara, till exempel katodstrålerören som används från bildskärmar. Den enda möjliga lösningen på detta problem är återvinning av avfallet. De små delarna är inte nödvändigtvis alla skadade och den som är ny eller i fungerande skick kan enkelt tas ut och återanvändas. Om apparaten är helt skadad kan råmaterialet som metaller återvinnas, t.ex.


koppartrådarna från kablarna kan dras ut för omformning till trådar. Fördelarna med att återvinna e-avfall är många. Först och främst bevaras naturreservaten. Utvinningen av metallerna kommer att minska behovet av att bryta dem. Återanvändningen och återvinningen kommer att minska exponeringen för de farliga komponenterna som kadmium, beryllium, bly, etc. Utsläppen av växthusgaser vid tillverkning av dessa delar kommer att minska om behovet av att tillverka dem begränsas.

No comments:

Post a Comment