Thursday, December 30, 2021

Uppsats om omvårdnadsreflektion

Uppsats om omvårdnadsreflektion



Hallå där! Det kräver engagemang, en stark filosofi och stabil mental hälsa. Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Håll din text balanserad. Amanda hade kapacitet och det multidisciplinära teamet såg till att hon var delaktig i hennes vård. Under denna placering blev Amanda inlagd efter ett fall i hennes badrum i hemmet och togs med omvårdnad reflektion uppsats av hennes familjemedlemmar, omvårdnad reflektion uppsats. Ditt papper bör vara enastående om du vill bli antagen.





Beskrivning



Hem — Uppsatsprover omvårdnad reflektion uppsats Livet — jobb — Min reflektionserfarenhet av sjuksköterskeincident. Vilket ämne som helst. Vilken typ av uppsats som helst. Reflekterande skrivande är ett användbart tillvägagångssätt för sjuksköterskor att lära sig av erfarenhet. Beskrivning Vid placeringen fick jag i uppdrag att ta fullständig vård av 4 patienter på en kirurgisk avdelning på Uppsats om omvårdnadsreflektion Umum Sarawak under överinseende av en äldre sjuksköterska. Den nyutexaminerade sjuksköterskan på nattskiftet lämnade över till oss att en av våra postoperativa patienter hade en inneboende kateter IDC som togs ut en kväll innan och patienten tömdes efter avlägsnande av IDC.


När jag fick en överlämning gick jag för att kontrollera mina patienter och jag fann att just den patienten var rastlös och när hon tillfrågades sa hon att hon hade mycket smärta i nedre delen av magen. En snabb fysisk undersökning visade utspänd nedre del av buken. Efter att ha granskat hennes kliniska anteckningar märkte jag att patienten fick PRN efter behov analgesi för buksmärtor tidigt samma morgon, men ingen ytterligare undersökning och intervention gjordes för smärta. Vidare bedömde jag patienten och omvårdnad reflektion uppsats hon var väl orienterad till tid, plats och person eftersom det inte fanns någon betydande historia omvårdnad reflektion uppsats förvirring eller delirium i hennes kliniska anteckningar. Hon uppskattade min initiering och instruerade mig att göra en ultraljudsskanning av blåsan. Utvärdering Blåsskanning visade en kvarvarande volym på ml urin i urinblåsan.


Jag märkte omedelbart min mentor och juniorläkaren som arbetade på golvet som granskade patienten och beordrade omedelbar insättning av IDC. Medan jag satte in IDC under överinseende av min mentor delegerade jag assistenten inom vårdpersonal PPK-personal som arbetade på golvet för att hålla ett öga på mina övriga patienter och svara på deras behov, omvårdnad reflektion uppsats. Vid införande av IDC en urin omvårdnad reflektion uppsats var mls inom ett par minuter och patienten sa att hon kände sig mycket mer bekväm. Patienten tackade oss för att vi inte ignorerade hennes klagomål om smärta och inte betraktade henne som förvirrad och vidtog omedelbara åtgärder för att göra henne bekväm.


Patienten kan ha ofullständig blåstömning eller översvämningsinkontinens som nattsjuksköterskan kan ha antagit som patient som töms normalt, omvårdnad reflektion uppsats. Senare pratade min mentor med nattvaktssköterskan om händelsen och frågade henne om hon antingen deltog i blåsscanning eller informerade någon av de äldre sjuksköterskorna eller behandlande teamet om situationen. Min mentor förklarade för henne hur viktigt det är att delta i en omfattande och korrekt bedömning av patienten snarare än att göra en egen bedömning. Min mentor diskuterade om lagkrav på sjuksköterskor att uppfylla vårdplikten och hur oaktsamhet kan leda till skada för patienten.


ANMC-kompetens för legitimerad sjuksköterska kräver att sjuksköterskor utför en omfattande och noggrann bedömning av patienten innan de utför några ingrepp NMBA, I detta scenario borde nattjoursköterskan ha utfört en omfattande bedömning fysisk bedömning och blåsskanning när patienten klagade på buksmärtor och obehag. Det är sjuksköterskors ansvar att omvårdnad reflektion uppsats vårdplikten för sina patienter. Baserat på ANMC-kompetensstandarder, har reflektion över denna förekomst ökat min förståelse för vikten av omsorgsplikt, sjuksköterskors roll att förespråka för deras omvårdnad reflektion uppsats, kritiskt tänkande och analys, omfattande och systematisk omvårdnadsbedömning för att identifiera faktiska och potentiella hälsoproblem och behov av effektiv kommunikation och vårdsamordning med multidisciplinärt team för att uppnå optimal hälsonivå.


vidare, omvårdnad reflektion uppsats, med denna förekomst har jag också lärt mig att samtidigt som den ger vård till patienten måste sjuksköterskan förstå sitt eget personliga värde och attityder bör aldrig tvinga den vård de ger till omvårdnad reflektion uppsats patienters NMBA, slutsats Reflektion över denna incident i känslan av att jag presterade ganska bra, men jag borde ha agerat mycket tidigare för att lindra mitt patientlidande. Retention av mer än ml urin i urinblåsan ökar risken för blåsan över distansskada Nguyen et al. På samma sätt finns det många andra komplikationer förknippade med akut eller kronisk urinretention som kan inkludera infektion, slapp blåsa, njurskada på grund av reflux och utveckling av blåsdivertikel eller påsar Casey, när jag ser tillbaka på denna incident, förutom att uppfylla vårdplikten, inser jag att sjuksköterskor är lagligt skyldiga att känna igen och reagera omedelbart på osäker och äventyrad vård, omvårdnad reflektion uppsats.


Dessutom hjälpte denna incident mig att förstå vikten av en omfattande patientbedömning för att identifiera faktiska och potentiella hälsoproblem. Genom att genomföra genom omvårdnad reflektion uppsats bedömning den exakta orsaken till problemet kunde meddela och med involvering av multidisciplinärt team löstes problemet enkelt. Denna förekomst ger mig en insikt om vikten av patientcentrerad holistisk vård, effektiv kommunikation och lagarbete för en smidigare övergång som registrerad sjuksköterska på nybörjarnivå Walker et al, omvårdnad reflektion uppsats, Handlingsplan Sjuksköterskor är ansvariga för att tillhandahålla säker och kompetent omvårdnad NMBA, omvårdnad reflektion uppsats, De nationella kompetensnormerna för legitimerade sjuksköterskor att uppfylla vårdplikten och erkänna och svara på oprofessionell och osäkra praktik NMBA, med denna förekomst har jag lärt mig att uppfylla vårdplikten noggrant och att avsevärt förbättra de självhävdande färdigheterna.


På samma sätt är effektiv kommunikation en viktig egenskap som en nyutexaminerad sjuksköterska bör ha. Att ta sig tid att lyssna på patienten, känna igen deras unika behov och involvera dem i sin egen vård främjar patientcentrerad vård Stein-Parbury, Relaterat till händelsen, på grund av bristande effektiv kommunikation försummades därför en klients behov, för att framgångsrikt övergång till en legitimerad sjuksköterska på nybörjarnivå Jag bör utveckla kompetent kommunikationsförmåga. För att framgångsrikt ta sig in i yrkesrollen förväntas en nyutexaminerad sjuksköterska prioritera vård, hantera arbetsbelastningar, fatta lämpliga kliniska beslut, utöva ledarskapsförmåga och arbeta inom det tvärvetenskapliga teamet Williams et al., Förutom andra färdigheter, en ny läkare förväntas också ha färdigheter som att leda, omvårdnad reflektion uppsats, mentorskap och delegering av uppgiften till annan personal baserat på deras kompetens och omfattning av praktiken NMBA, ledarskapsförmåga är en av de viktigaste inom sjuksköterskeyrket.


Efter avslutad examen förväntas en ny utexaminerad sjuksköterska också leda ett team beroende på organisationens policy och protokoll. Att delegera en uppgift till andra är ofta ett utmanande jobb för en nyutexaminerad sjuksköterska. Dessutom är konsekvent övervakningsstöd och mentorskap avgörande för att säkerställa att delegerade uppgifter har utförts säkert och korrekt NMBA, omvårdnad reflektion uppsats, Under tiden är det också viktigt att ge lämplig feedback som ledare för att motivera teammedlemmar. Att reflektera över denna incident har därför hjälpt mig att få insikt i min kliniska praktik, förstå omvårdnad reflektion uppsats vikten av omfattande bedömning, självsäkerhet, holistisk patientcentrerad vård, tvärvetenskapligt teamarbete, ledande mentorskap och delegering inom teamet för en framgångsrik övergång till rollen som legitimerad sjuksköterska.


Kom ihåg: Detta är bara ett exempel från en studiekamrat. Startande omvårdnad reflektion uppsats 3 timmars leverans. Förlåt, omvårdnad reflektion uppsats, kopiering är inte tillåtet på vår webbplats. Vi kommer då och då att skicka dig kontorelaterade e-postmeddelanden. Denna uppsats är inte unik. Tyvärr, vi kunde inte parafrasera den här uppsatsen. Våra professionella skribenter kan skriva om det och ge dig ett unikt papper. Vill att vi skriver en bara för dig? Vi använder cookies för att göra din webbplatsupplevelse personlig. Denna uppsats har lämnats in av en student.


Detta är inte ett exempel på det arbete som skrivits av professionella essäförfattare. Få hjälp med att skriva. Pssst... vi kan skriva en originaluppsats bara för dig. Din tid är viktig. Få hjälp med uppsatsen. En reflektion av min jobbmässa-presentation och de möjligheter som presenteras. Studie om Online Job Portal Project for Kenya Essay. Jobbet som videospelskonstnär vid universiteten där du kan lära dig det. Teaterjobb och roller: Kunduppsats. Arbetsbeskrivning: patientstöd och projektledare Uppsats. Byggnadsteknik som yrkesuppsats. Karriärprofilforskningsuppdrag: A Career of Social Worker Essay. Första arbetsdagen - The SkillsUSA Review Essay. Hitta gratis uppsatser Vi förser dig med originaluppsatsprover, perfekt formatering och styling. Citera denna uppsats Uppsats om omvårdnadsreflektion exportera en referens till denna artikel, välj en referensstil nedan: APA MLA Harvard Vancouver My Reflection Experience of Nursing Incident.


Min reflekterande erfarenhet av sjuksköterskeincident. Min reflekterande erfarenhet av sjuksköterskeincident [Internet]. Beställ nu. Kontrollera din inkorg. Beställ nu. Relaterade ämnen Perseverance Essays Hope Essays Compassion Essays Perseverance Essays Compassion Essays. Hallå där! Är du intresserad av att få ett skräddarsytt papper? Kolla in det! Har svårt att hitta den perfekta uppsatsen? Anlita en författare. Jag förstår. Har inte hittat rätt uppsats? Få en expert att skriva det du behöver! Få ditt papper nu, omvårdnad reflektion uppsats. Professionella skribenter och forskare.


Källor och citat tillhandahålls.





ekonomiuppsats



Dessutom är konsekvent övervakning, stöd och mentorskap väsentliga för att säkerställa att delegerade uppgifter har utförts säkert och korrekt NMBA. Under tiden, som ledare är det också viktigt att ge lämplig feedback för att motivera teammedlemmar. Att reflektera över denna incident har därför hjälpt mig att få insikt i min kliniska praktik, förstå vikten av omfattande bedömning, självsäkerhet, holistisk patientcentrerad vård, tvärvetenskapligt teamarbete, leda mentorskap och delegering inom teamet för en framgångsrik övergång till rollen som legitimerad sjuksköterska. Kom ihåg: Detta är bara ett exempel från en studiekamrat. Från 3 timmars leverans. Tyvärr är kopiering inte tillåten på vår webbplats.


Vi kommer då och då att skicka dig kontorelaterade e-postmeddelanden. Denna uppsats är inte unik. Tyvärr, vi kunde inte parafrasera den här uppsatsen. Våra professionella skribenter kan skriva om det och ge dig ett unikt papper. Vill att vi skriver en bara för dig? Vi använder cookies för att göra din webbplatsupplevelse personlig. Denna uppsats har lämnats in av en student. Detta är inte ett exempel på det arbete som skrivits av professionella essäförfattare. Få hjälp med att skriva. Pssst... vi kan skriva en originaluppsats bara för dig. Din tid är viktig. Få hjälp med uppsatsen. En reflektion av min jobbmässa-presentation och de möjligheter som presenteras. Studie om Online Job Portal Project for Kenya Essay.


Jobbet som videospelskonstnär vid universiteten där du kan lära dig det. Teaterjobb och roller: Kunduppsats. Arbetsbeskrivning: patientstöd och projektledare Uppsats. Byggnadsteknik som yrkesuppsats. Karriärprofilforskningsuppdrag: A Career of Social Worker Essay. Första arbetsdagen - The SkillsUSA Review Essay. Hitta gratis uppsatser Vi förser dig med originaluppsatsprover, perfekt formatering och styling. Citera denna uppsats För att exportera en referens till denna artikel, välj en referensstil nedan: APA MLA Harvard Vancouver My Reflection Experience of Nursing Incident. Min reflekterande erfarenhet av sjuksköterskeincident. Jag gick fram till Michael och frågade att fru Amanda skulle behöva några smärtstillande medel eftersom hon har svår smärta.


Michael frågade mig sedan var är Mrs. Och istället för att få smärtstillande medel för Mrs. Amanda, han ställde flera frågor till mig. Hur vet du att hon har så stora smärtor som du just beskrev för mig? Har du frågat henne med förtroendepolicyn för smärtskalan? se bilaga 2 Vilken typ av smärtstillande medel har getts till Mrs. Amanda och för hur länge sedan gavs dessa till henne? Han fortsatte och fortsatte och jag kände mig generad och samtidigt väldigt sugen på att rätta till mina misstag. Jag kunde inte svara på någon av frågorna han ställde och jag antar att jag var överväldigad av sympati snarare än empati för patienten.


Jag tog med Mrs. Som sjuksköterska är det viktigt att använda kritiskt tänkande för att lösa problem relaterade till direkt patientvård och som sjuksköterskestudent bad jag om ytterligare hjälp eftersom jag inte visste vad som hände med Mrs. Amanda för att hon sa att hon kände sig väldigt utmattad. Efter diskussion med Michael kände jag att Mrs. Amanda var obekväm, hade ont och en av sjukvårdsassistenterna nämnde att Mrs. För att upprätthålla säkerheten enligt NMC-koden hänvisade jag till Michael så att vi arbetade för Mrs bästa intressen. Amanda eftersom detta var ett bekymmer för mig. Det var här mina kunskaper om tidshantering kom på plats, jag gjorde en snabb rapport till läkarna som reagerade på rätt sätt eftersom hennes syrenivåer och blodtryck var låga. Såvitt jag förstår är blodtryck och hjärtfrekvens mycket viktiga för att känna till patientens välbefinnande för att undvika hjärtstopp.


De multidisciplinära teammedlemmarna fick information som klargjorde problemets natur samtidigt som de föreslog möjliga lösningar. Efter en ny bedömning av läkarna som svarade på samtalet skrev läkaren ut 48 meropenem åt henne eftersom hon hade cystisk fibros i anamnesen, ett ärftligt tillstånd som gör att klibbigt slem byggs upp i lungorna och matsmältningssystemet. Jag hade kompetensen inom medicinadministration men vid detta tillfälle observerades jag av två kvalificerade sjuksköterskor inklusive Michael som talade mig genom proceduren samtidigt som jag ställde frågor om cystisk fibros som jag svarade på men han gav mig feedback att jag inte hade tillräcklig information om sjukdomen men Jag förvandlade detta till en positiv feedback och läste om det.


Amanda var försämrad. Avdelningssystern diskuterade med läkaren att Mrs. Amanda kan dra nytta av Opti flow och teamet gick med på att testa Opti flow. En Opti flow är en icke-invasiv enhet som värmer och fuktar högflödesluft eller syre från näskanylen som levereras till patienten. Läkare erkänner och arbetar inom gränserna för sin kompetens genom att göra vården av sin patient till sin första angelägenhet. Läkaren ringde akutteamet för att ge Opti-flödet men Mrs. Amanda kände sig trött. En av sjuksköterskorna visade till exempel sitt mod och sitt engagemang för patientvård genom att förklara för läkaren att det inte var lämpligt att fortsätta Opti-flödet på grund av utmattning och dålig förbättring av Mrs.


Läkaren lyssnade på sjuksköterskornas oro och svarade med att senare begära kontinuerligt positivt luftvägstryck som används som behandling för obstruktiv sömnapné. Sedan Mrs. Amanda hade kapacitet, läkarna och konsulten förklarade för henne och familjemedlemmarna att några av hennes organ inte fungerade och bland läkares roller är att upprätthålla förtroende genom att vara ärlig, öppen och agera med integritet. Amanda placerades sedan på End of life Pathway se bilaga 3 för End of life pathway för akutsjukhus med hennes samtycke, förflyttades till ett sidorum för privatliv och hänvisade till palliativt team. En sjuksköterska förväntas ge säker och kompetent vård så att skador såsom fysiska, psykiska eller materiella på mottagaren av tjänsten förhindras.


De argumenterar antingen för ett visst perspektiv analytiskt eller baserar berättelsen på tidigare reflekterande erfarenheter. Detta fokus är det som skiljer en typ av uppsats från en annan, eftersom både analytiska och reflekterande omvårdnadsuppsatser kan vara ganska lika stilmässigt. På tal om strukturella delar kan den grundläggande dispositionen för en analytisk uppsats om omvårdnad se ut så här:. Att skapa en omvårdnadsreflektionsuppsats är en lång och utmanande resa som kräver total koncentration på en uppgift. Utan tvekan kan du bli för överväldigad av mängden arbete du måste få gjort. Vi vet hur man undviker ångest. Följ bara tipsen och skriv en enastående omvårdnadsreflektion!


Vi kommer att skriva en skräddarsydd uppsats specifikt för dig! Ironiskt nog inträffar de flesta av de stora problemen vanligtvis i detta inledande skede. Så du behöver bara veta hur du kan övervinna dem direkt. När du har skapat perfekta förhållanden, ta ytterligare ett viktigt steg för att börja skriva. Du måste fortfarande komma ihåg vad vi pratade om i början – din berättelse måste vara unik. Använd dessa frågor som ett ramverk och fyll uppsatsen med unikt innehåll. Inte konstigt att disposition är en viktig del av uppsatsskrivningsprocessen. Det hjälper till att nå det logiska idéflödet och organisera alla argument och exempel i rätt ordning.


Du kan också enkelt redigera en välutvecklad struktur om något verkar fel. Efter att ha skapat en disposition skulle det vara en bra idé att skriva utkastet till din omvårdnadsreflekterande uppsats. Detta steg hjälper dig att undvika alla möjliga misstag innan du skickar in papper. Att polera din uppsats är det sista men inte minsta steget i skrivprocessen. Revidera ditt grova utkast, se till att dina idéer är sammanhängande och stödjande bevis är logiska och skapa sedan en slutlig version av uppsatsen. Vi skapade checklistan över vad du bör tänka på när du reviderar din omvårdnadsreflekterande uppsats. Även om folk säger att det finns en brist på sjuksköterskor i USA och en stor efterfrågan på bra specialister med en fantastisk utbildning, är det inte så lätt att klara en sjuksköterskeskola.


Det verkar som att sjuksköterskeskolor letar efter framstående studenter som har fattat ett fast beslut att bli sjuksköterska och som kommer att bidra till skolans gemenskap och sjukvården i allmänhet. Du måste visa upp denna förmåga i din uppsats om sjuksköterskeansökan, där du reflekterar över dina mål eller erfarenhet. Hur nyfiket det än kan låta så har vissa elever inte det svaret. Om du är en av dem kanske du vill ompröva ditt beslut. Att vara sjuksköterska är stressigt. Det kräver engagemang, en stark filosofi och stabil mental hälsa. Att få en sjuksköterskeutbildning är ett seriöst steg i ditt liv.


Så var säker på ditt val att inte ångra det senare. Videon nedan ger dig en uppfattning om hur en dag i en sjuksköterskas liv är. Så stanna hos oss! Du vet säkert att konkurrensen på sjuksköterskeskolor är särskilt hård jämfört med andra utbildningsinstitutioner. Ditt papper bör vara enastående om du vill bli antagen. Dessa delar innehåller all relevant information som antagningshandläggarna vill veta om en sökande. Dessa är viktiga frågor att besvara i sjuksköterskeskolans uppsats. Du gör dubbel plikt genom att svara på dessa frågor. Som vi har nämnt tidigare kommer konkurrensen att bli tuff. Det är inte lätt att komma in på en sjuksköterskeskola även med de bästa poängen och en hög GPA. Så din uppsats bör vara av högsta kvalitet! Nedan hittar du listan över de mest kritiska felen för en uppsats om sjuksköterskeansökan.


Undersök dem här:. Processen att skriva en omvårdnadsuppsats har sina egna tips och tricks. Så, gå vidare och gör det. Missade vi något? Vill du lägga till mer användbar information? Skriv om det i kommentarerna nedan! En bra uppsats av detta slag är en återspegling av personliga känslor, intryck och motivation. Det bör baseras på ett verkligt exempel. Analysera vilka känslor det väckte, vad som kunde ha blivit bättre osv. Innan du börjar skriva, fokusera på dina personliga intryck som provocerats av en viss händelse eller ett ämne. Lägg sedan ner dem och organisera sammanhållet. Glöm inte en lämplig introduktion och en minnesvärd avslutning. Om du ska skriva en bra ansökningsuppsats för att utveckla din karriär som sjuksköterska, börja med att formulera din personliga motivation att utöva detta yrke.


Utforma argumenten och relevanta exempel och destillera sedan rätt formulering för att göra din uppsats övertygande och imponerande. Det är en bra idé att läsa några exempel på reflekterande uppsatsslutsatser, men se till att din egen version är personlig och uppriktig. En reflekterande uppsats handlar om dina egna tankar och uppfattningar, så du kan helt enkelt parafrasera och sammanfatta dem. Tack för din omvårdnadsreflekterande uppsatsguide. Det hjälpte mig verkligen att klara av min reflekterande uppsats i omvårdnad. Miljö vs. Å ena sidan ökar miljöproblemen år efter år. Vi har fler förorenade områden på vår planet, fler förorenade floder, färre träd som producerar syre. Å andra sidan kan vi stoppa utveckling och framsteg inom olika områden? Vissa elever tycker att det är ganska skrämmande att skriva litterära analysuppsatser.


Ändå kan en engelska klass inte klara sig utan denna typ av arbete. Att skriva litterära analysuppsatser är förresten inte så komplicerat som det verkar vid ett ögonkast. Tvärtom, det här arbetet kan vara fascinerande, och du har en chans Nuförtiden är ledarskap och förmåga att arbeta i ett team de färdigheter som alla borde ha. Det är omöjligt att ensam klara av ett stort utbildnings- eller arbetsprojekt. Men det kan också vara utmanande att samarbeta i ett team. Du kanske vill utveckla vikt och svårigheter Rasprofilering är inte ovanligt. Det uppstår när personer misstänks ha begått ett brott baserat på deras hudfärg eller etnicitet.

No comments:

Post a Comment